Πολιτική

Σάλος με το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ για τη Δόμνα Μιχαηλίδου και την ενδοοικογενειακή βία: «Ευτελίζεται το δράμα των θυμάτων»

Σάλος έχει ξεσπάσει με απαράδεκτη γελοιογραφία της «Εφημερίδας των Συντάκτων», με την οποία σχολιάζεται δήθεν χιουμοριστικά η αποχώρηση της Δόμνας Μιχαηλίδου από την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό.

«Θύμα “ενδοοικογενειακής βίας” έπεσε η Δόμνα που πρώτη φορά μετά το 2019 μένει εκτός κυβέρνησης», γράφει ο σκιτσογράφος της γελοιογραφίας για την κυρία Μιχαηλίδου.

Και βάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείχνει απειλητικά τις γροθιές του στην έντρομη πρώην υπουργό και να την απειλεί: «Θα πεις στους δημοσιογράφους ότι έπεσες από τις σκάλες».

Όπως ήταν λογικό, η γελοιογραφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία με σχετική ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε ότι πέρα του ότι θίγεται η ίδια προσωπικά, παράλληλα μειώνεται και η βία που δέχονται γυναίκες.

«Δεν ξέρω ποιος γελάει βλέποντας μια γυναίκα να απεικονίζεται ”για πλάκα” στη θέση του θύματος βίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domna Michailidou (@domna_michailidou)

Εγώ δεν γέλασα. Όχι μόνο γιατί θίγομαι προσωπικά. Αλλά γιατί αισθάνομαι ότι έτσι ευτελίζεται το δράμα των πραγματικών θυμάτων», έγραψε.

Όλα αυτά στη «σκιά» της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας με τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, που όλη την εβδομάδα, σχεδόν μονοπωλεί τα ΜΜΕ και ενώ μόλις χθες, μία νέα γυναικοκτονία συγκλόνισε τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ