Πολιτική

Σαμαράς: Η κυβέρνηση διαλύει την αγορά!

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

και τα μέτρα που παίρνει διαλύει τις επιχειρήσεις και στεγνώνει την αγορά, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, την ώρα που αναχωρούσε από το γραφείο του στην Ρηγίλλης.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως όπου πήγε τις ημέρες του Πάσχα υπήρξε έντονη αγανάκτηση για την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μικρομεσαίοι και η αγορά ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους, είπε και σημείωσε πως η ψυχολογία της αγοράς έχει καταρρεύσει.

    Σχετικά με το μέτρο του 8%, ο Πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθη πώς είναι δυνατόν η Κυβέρνηση να μην βλέπει ότι θα διαλύσει τις επιχειρήσεις και επανέλαβε την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα – ανάσα και όχι μέτρα που δημιουργούν ασφυξία.

    Ο Α. Σαμαράς κάλεσε την Κυβέρνηση να αλλάξει νοοτροπία για να φτιάξει η ψυχολογία και τόνισε πως με τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και δεν θα μπορέσουμε να μειώσουμε ούτε το έλλειμμα, όπως μας ζητούν από την Ευρώπη.

    “Με τα μέτρα που θα στεγνώσουν την αγορά από πού θα βρούμε έσοδα”, ρώτησε ο Α. Σαμαράς, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει σοβαρότητα, επαναλαμβάνοντας πως πρέπει να καταργηθεί άμεσα το 8% για τις επιχειρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 32
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 27
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ