Πολιτική

Σαρώνει την Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής – «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή», του φώναζαν οπαδοί της ΝΔ

Και που δεν πήγε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην εξόρμηση που έκανε στην Θεσσαλονίκη. Αποθεωτική ήταν η υποδοχή των οπαδών της ΝΔ όπου κι αν βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Καραμανλής μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονία κ.Τζιτζικώστα πήγε στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Μηνά Σαμαντζίδη.

Και έξω απο τα γραφεία της ΝΟΔΕ η εικόνα ήταν ίδια με τα γραφεία της περιφέρειας με πολυ κόσμο να είναι μαζεμένος εκεί και να φωνάζει συνθήματα υπέρ του Κώστα Καραμανλή.

Μετά τη συνάντηση με τον κ.Σαμαντζίδη, είχε μία σύντομη συνάντηση με τους συνυποψήφιους του στην Α Θεσσαλονίκης και τους υποψήφιους της Ν.Δ στη Β Θεσσαλονίκης, με τους οποίους φωτογραφήθηκε. Χαριτολογώντας πριν φύγει τους είπε «Να μη σας κρατάω από τον αγώνα σας», και κατέβηκε στον 4ο όροφο των γραφείων της ΝΟΔΕ όπου είχε δεύτερη συνάντηση με τις επιμέρους διοικούσες.

Στη μία και μισή ο κ.Καραμανλής είχε συνάντηση με δημάρχους της περιοχής στη Μονή Λαζαριστών.

Το βράδυ ο κ. Καραμανλής θα παραστεί στην ομιλία του εξαδέλφου του και υποψήφιου με τη Ν.Δ στις Σέρρες Κώστα Καραμανλή στους ετεροδημότες Σερραίους της Θεσσαλονίκης στο Μακεδονία Παλλάς (αυτή ήταν και η αφορμή της επίσκεψης του στη συμπρωτεύουσα) και στις εννέα θα παραστεί στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
Ο Κώστας Καραμανλής σύμφωνα με στενούς του συνομιλητές εμφανίζεται για ακόμη μια φορά να αγωνίζεται για την ενότητα της παράταξης και είναι στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης για την επικράτηση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8