Πολιτική

Άστραψαν τα φλας στη Λάρισα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη

Παρούσα σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ με θέμα την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας ήταν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Όπως είπε η ίδια, οι γυναίκες σήμερα έχουν απέναντί τους το κράτος αντί να το έχουν σύμμαχο, προσπαθώντας ν’ ανταποκριθούν καθημερινά στον τριπλό ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης.

Με τη χώρα σε προεκλογική περίοδο, η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει τον δικό της ρόλο στη… μάχη. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη βρέθηκε σε εκδήλωση του κόμματος στη Λάρισα και “έκανε” τα φλας να πάρουν… φωτιά.

Απόψε στη Λάρισα παρακολουθήσαμε μια εξαιρετικά υψηλού επιπέδου εκδήλωση για το Πρόγραμμα της ΝΔ για την οικογένεια.  Συγχαρητήρια στα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ για τη διοργάνωση, όπως και για το υψηλό επίπεδο τοποθετήσεων από τις βουλευτές μας“, έγραψε στο instagram η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

https://www.instagram.com/p/BuE43y_A0kR/

«Η ΝΔ έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη λύση των προβλημάτων της μέσης ελληνικής οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών. Το αποδεικνύει το πρόγραμμά της, αλλά και οι δεκάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα», δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΝΔ για την ενίσχυση και προστασία της οικογένειας και ομιλήτριες ήταν μεταξύ άλλων η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η Σοφία Βούλτεψη, η Άννα Καραμανλή, η Κατέρινα Μάρκου, η Έλενα Ράπτη, η Φωτεινή Αραμπατζή και η Μαρία Αντωνίου.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την Ρένα Καλαραριώτου, υποψήφια για τη δημαρχία στη Λάρισα. Σε άλλη ανάρτησή της στο instagram, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη εξέφρασε τη στήριξή της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/BuE5ZYEAQ0x/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης