Πολιτική

Σεισμός στη Σάμο: Συλλυπητήρια Πούτιν στον Μητσοτάκη για τα φονικά ρίχτερ

Ο σεισμός στη Σάμο με τον θάνατο των δύο παιδιών και τις εικόνες καταστροφής στο νησί συγκλονίζει την Ελλάδα και συγκινεί τη διεθνή κοινότητα. Τη συμπαράσταση του ρωσικού λαού στον ελληνικό, εκφράζει ο Πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο σεισμός βύθισε στο πένθος τη Σάμο που ετοιμάζεται να κηδέψει αύριο, Κυριακή (01.11.2020) τα δύο παιδιά. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες του σεισμού στο Αιγαίο, που έπληξε ελληνικά νησιά.

Click4more: Σάμος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τόπο της τραγωδίας (pics, vid)

Στο τηλεγράφημα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε συμπάθεια και συμπαράσταση σε όλους τους πληγέντες λόγω της φυσικής αυτής καταστροφής και ευχήθηκε την ταχύτερη αποκατάσταση των περιοχών της χώρας οι οποίες υπέστησαν ζημιές.

Δείτε την ανάρτηση του Βλαντίμιρ Πούτιν:

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8