Πολιτική

Σεισμός στην Τουρκία: Τηλεφώνημα από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Ερντογάν

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τα θύματα του φονικού σεισμού 7,8 Ρίχτερ.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχήθηκε να αναρρώσουν γρήγορα οι τραυματίες και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Επεσήμανε, ακόμη, ότι η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις διάσωσης.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ευχαρίστησε την κυρία Σακελλαροπούλου τόσο για τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, όσο και για τη βοήθεια που ήδη εστάλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 13
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17