weather-icon °C AΘΗΝΑ

«Σφαγή»! Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου και ένα οργισμένο post

«Σφαγή»! Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου και ένα οργισμένο post
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Όλα ξεκίνησαν όταν το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω μίας «σκληρής» ανάρτησης στο Facebook καταγγέλλοντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στο κόμμα, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της ίδιας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής του κόμματος αποφάσισε να απαντήσει την Τετάρτη (04.01.2017) μέσα από μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. «Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει. Για την ιστορία, θα υπάρξει και η πλήρης καταγραφή. Για να το τελειώσουμε», καταλήγει το post της.

Είχε ξεκινήσει με την αναφορά σε ανάρτηση του ηθοποιού και στελέχους του κόμματος, Διαμαντή Καραναστάση, ο όποιος στις 30 Δεκεμβρίου είχε ανεβάσει ένα οργισμένο post στη δική του σελίδα, όπου ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων, κατονομάζοντας μάλιστα τη Δέσποινα Κουτσούμπα, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον σύζυγό της και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, δημοσιογράφο και εκδότη του περιοδικού UNFOLLOW!

«Στις 30/12/16 έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά. Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες. Ακολούθησε η θλιβερή ανάρτηση ενός νέου ανθρώπου που αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό. Σε αυτό που καταγγείλαμε», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το post του Διαμαντή Καραναστάση

Στο τέλος της ανάρτησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υπάρχει ένα link που παραπέμπει στο post του Διαμαντή Καραναστάση. Εκεί, ο ηθοποιός και στέλεχος του κόμματος κατηγορεί τον Παναγιώτη Σωτήρη, σύζυγο της Δέσποινας Κουτσούμπα πως «έχει επιτεθεί επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες και πάντα από τα «αριστερά» και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Από εκεί που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν τα πόστα. Και πάντα εκεί, για τον κενό αγώνα» αλλά και στην ίδια την Δέσποινα Κουτσούμπα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και αριστερά της ο Διαμαντής Καραναστάσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Μάλιστα, οι κατηγορίες που εξαπολύει κατά της περιφερειακής συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι «βαριές», αφού υποστηρίζει πως «προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισσα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας (!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει «ΤΑ λεφτά» αν δεχθεί».

Αναφέρει επίσης πως ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος «έβαλε τη Δέσποινα Κουτσούμπα να προσεγγίσει τον λυρικό τραγουδιστή Αντώνη Σιγαλά, στενό φίλο και συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την πρόφαση να του παραδοθούν μαθήματα ορθοφωνίας. Του είπαν ότι έχουν «ΤΑ λεφτά» να του δώσουν. Όταν ο Σιγάλας αρνήθηκε την πρόταση, τον αποκάλεσε δημόσια «γυναικόπαιδο»». Τον κατηγορεί δε ότι «επιτίθεται εντεταλμένα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εδώ και καιρό».

Το πλήρες post του Διαμαντή Καραναστάση

Ας αποχαιρετίσουμε το χρόνο όμορφα λοιπόν.
Εγώ δε μιλάω με υπονοούμενα. Δεν προειδοποιώ κανέναν.
Λέω, τα πρώτα, πράγματα με “το όνομά τους”.
Αυτός είναι ο πολιτικός λόγος που ξέρω.
Έχουμε και λέμε, για αρχή:
Παναγιώτης Σωτήρης: Αυτοπροσδιορίζεται “αριστερός”. Σύζυγος Δέσποινας Κουτσούμπα. Πρόσφατα επιτέθηκε στο φίλο και σπουδαίο καλλιτέχνη, το Φίλιππο Πλιάτσικα επειδή τόλμησε να μας καλέσει στην πρεμιέρα του. Και πήγαμε…
Έχει επιτεθεί επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες και πάντα από τα “αριστερά” και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Από εκεί που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν τα πόστα.
Και πάντα εκεί, για τον κενό αγώνα.
Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφεριάκή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.
Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος: Δημοσιογράφος. Εκδότης του UNFOLLOW. Σημαιοφόρος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Πρόσφατα ξεχάστηκε και ανέλαβε να κάνει τον εκδότη του ένθετου REPORT των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Και επαναπροσδιόρισε τη λέξη “ανεξαρτησία”.
Έβαλε τη Δέσποινα Κουτσούμπα να προσεγγίσει τον λυρικό τραγουδιστή Αντώνη Σιγαλά, στενό φίλο και συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την πρόφαση να του παραδοθούν μαθήματα ορθοφωνίας. Του είπαν ότι έχουν “ΤΑ λεφτά” να του δώσουν.
Όταν ο Σιγάλας αρνήθηκε την πρόταση, τον αποκάλεσε δημόσια “γυναικόπαιδο”.
Επειδή είναι γκέι, ακτιβιστής της ΛΟΑΤ κοινότητας.
Επιτίθεται εντεταλμένα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εδώ και καιρό.
Χωρίς να κατονομάζει βέβαια, όπως κάθε χέστης που σέβεται τον εαυτό του.
Το βούλωσε με την πρώτη μήνυση.
Κάτι τέτοια λαμόγια λυμαίνονται την αριστερά που έχει απομείνει.
Αυτοί και πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι που μιλάνε για συσπείρωση και από κάτω έχουν ξεπουλήσει τη μάνα τους για τρία καρότα και τρέχουνε.
Αλλά άσε την αριστερά. Αυτή αρκετά έχει υποφέρει.
Εγώ είμαι με τη Ζωή. Εσύ δεν έχει σημασία πού είσαι. Ή αν είσαι κάπου ή αν δεν είσαι πουθενά.
Ο φασισμός, η φίμωση, ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία είναι εκεί.
Είναι παντού.
Και εφαρμόζεται από όλους τους ξεπουλημένους που το παίζουν κάποιοι στα μούτρα σου.
Με τον τσαμπουκά της ασφάλειας του γλύφτη.
Είναι στο θέατρο, στον οργανισμό, στην εταιρεία, στην εφημερίδα, στο κανάλι, στο μαγαζί, στη σχολή, στο γραφείο που δουλεύεις,
Είναι στο σπίτι σου μέσα.
Είναι στη βόλτα και στην παρέα σου.
Είναι στο φόβο της γνώμης σου.
Είναι σ’ αυτούς που θεωρούν το φόβο, το τελευταίο στάδιο της απάθειας.
Είναι στο χέρι σου να τους δείξεις ότι η ζωή σου είναι μία. Και είσαι το αφεντικό της.
Ότι η ελευθερία είναι πράξη.
Εγώ θα συνεχίσω να μιλάω.
Γιατί η φωνή μας έχει δύναμη.
Γιατί αυτόν τον πολιτικό λόγο γνωρίζω
δ
Και μια σημείωση:
Βαράτε όσο θέλετε. Πείτε ό,τι θέλετε. Δε θα με βρείτε πουθενά μαλάκες.
Όπως και πολλούς από εμάς.
Είναι τρομακτικό να είσαι καθαρός. Και να μη φοβάσαι τίποτα.
Καλή χρονιά. Χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά!

#TAGS MM