Πολιτική

Σκέρτσος για Ανδρουλάκη: Μοναδικός στόχος το ΠΑΣΟΚ να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος απάντησε στο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη για την «κατεστραμμένη οικονομικά Ελλάδα».

«Αφού οι πολίτες απέρριψαν στην κάλπη την καινοφανή άποψη του κ. Ανδρουλάκη ότι το τρίτο κόμμα θα επιλέξει τον πρωθυπουργό της χώρας, σήμερα ταυτίστηκε για άλλη μια φορά με το μαύρο οικονομικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για μια κατεστραμμένη οικονομικά Ελλάδα», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Και τονίζει: «Ο κ. Ανδρουλάκης αναμασά σήμερα όσα έλεγε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας τα οποία κρίθηκαν και απορρίφθηκαν από τους πολίτες. Προσπαθεί δε να λανσάρει τις δικές του επιθυμίες ως ανάγκη για τη χώρα, εκφράζοντας άλλη μια καινοφανή θεωρία: ότι οι πολίτες ψηφίζουν στις 25/6 για αντιπολίτευση, ενώ αυτό που κρίνεται είναι το αν η χώρα μας θα έχει μια αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας.

Είναι προφανές ότι μοναδικός στόχος του είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν μας αφορά και σίγουρα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες. Η Ελλάδα κοιτά σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 10
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 4
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1