Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Σκοτωμός» στον αέρα με Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Πετρόπουλο: Λες «ουρανομήκεις ανοησίες», «να ανακαλέσεις»

«Σκοτωμός» στον αέρα με Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Πετρόπουλο: Λες «ουρανομήκεις ανοησίες», «να ανακαλέσεις»

Χαμός στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας (04.04.2022) με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ανδρέα Πετρόπουλο να τσακώνονται άγρια γιατί ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε «ουρανομήκεις ανοησίες» την τοποθέτηση του δημοσιογράφου!

Αμέσως μόλις ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής «ουρανομήκεις ανοησίες», ο Ανδρέας Πετρόπουλος του ζήτησε να ανακαλέσει και απείλησε να αποχωρήσει από τη συζήτηση αν δεν το έκανε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ανένδοτος, ζητώντας από τον Ανδρέα Πετρόπουλο να μην ξανακούσει τη φωνή του (!) «πάνω του» και αρχικά δεν φάνηκε να κάμπτεται η αντίστασή του ούτε και από την παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη, που του ζητούσε να ανακαλέσει.

«Να φύγετε, δεν πειράζει, θα τ’ αντέξω. Δεν θα πάρω τίποτα πίσω, αν θέλετε ν’ αποχωρήσετε» είπε μάλιστα σε κάποια στιγμή, στην αρχή του καυγά. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο και απείλησε κι εκείνος να τη σειρά του να αποχωρίσει. Η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο, όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος του απευθύνθηκε στον ενικό, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να του ζητά να του μιλά στον πληθυντικό γιατί «ούτε κολλητοί, ούτε φίλοι είμαστε».

Τελικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ανακρίβειες τα όσα είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, χωρίς όμως ουσιαστικά να αποσύρει την έκφραση που προκάλεσε αντιδράσεις. Τα πνεύματα ηρέμησαν και αμφότεροι έμειναν στις θέσεις τους.

Δείτε όσα έγιναν από το 03:45 και μετά

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις