Πολιτική

Σλοβάκος πρωθυπουργός: Είμαστε προετοιμασμένοι για Grexit

Η Σλοβακία είναι "προετοιμασμένη ψυχικά και τεχνικά" για ένα ενδεχόμενο Grexit, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ρόμπερτ Φίτσο, έπειτα από συνομιλίες που είχε στην Μπρατισλάβα με τον βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Κάμερον, πως η χώρα του είναι "προετοιμασμένη ψυχικά και τεχνικά" για ένα ενδεχόμενο Grexit.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στη ευρώ, όμως όχι με κάθε τίμημα. Η Σλοβακία είναι προετοιμασμένη ψυχικά και τεχνικά για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θα επιμείνουμε κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της”, δήλωσε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 78