Πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος: Να αποσύρει την υποψηφιότητα Τασούλα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης

«Θεσμική εγγύηση για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα την υποψηφιότητα της Λούκας Κατσέλη» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Τασούλα για το ανώτερο πολιτειακό αξίωμα, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος μετά το τέλος και της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

«Η σημερινή, τρίτη, άγονη διαδικασία ψηφοφορίας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας απέδειξε ότι το χάσμα ανάμεσα στην ελληνική κοινωνία και τους κυρίους Μητσοτάκη και Τασούλα ολοένα και μεγαλώνει» ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Την ίδια στιγμή, χαρακτήρισε θεσμική εγγύηση για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα την υποψηφιότητα της Λούκας Κατσέλη.

Αναλυτικά:

«Η σημερινή, τρίτη, άγονη διαδικασία ψηφοφορίας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας απέδειξε ότι το χάσμα ανάμεσα στην ελληνική κοινωνία και τους κυρίους Μητσοτάκη και Τασούλα ολοένα και μεγαλώνει.

Μετά τις καθημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών και το σχέδιο συγκάλυψης, τη διάχυτη δυσπιστία της κοινωνίας απέναντι στον κ. Μητσοτάκη, την παραδοχή του κυρίου Μητσοτάκη ότι η Εξεταστική Επιτροπή επί προεδρίας του κυρίου Τασούλα απέκρυψε την αλήθεια, αλλά και το γεγονός ότι στην τρίτη ψηφοφορία ο κ. Τασούλας δεν συγκέντρωσε ευρύτερη αποδοχή, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αποσύρει τον κ. Τασούλα από υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε η υπερκομματική υποψηφιότητα της κας Λούκας Κατσέλη να αποτελέσει θεσμική εγγύηση για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης