Πολιτική

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ για τα… μέτρα – Αυτοκριτική και “προχωράμε μαζί” [vid]

«Αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση», «προχωράμε μαζί» είναι το κεντρικό μήνυμα σε νέο βίντεο που δημοσιοποιεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στο «Youtube» και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο», σημειώνεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο παρεμβάλλονται και σχετικά αποσπάσματα από ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει, «καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή» και υπογραμμίζει πως «για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος».

«Ξεκινάμε», σημειώνει, «την υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδιασμού για:

– Δίκαιη Ανάπτυξη

– Ανάκτηση της Εργασίας

– Κοινωνικό Κράτος

– Κοινωνική Δικαιοσύνη».

«Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 218