Πολιτική

Σπυράκη: Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών

Προτεραιότητα της ΝΔ είναι κανένα παιδί να μην μείνει εκτός παιδικών σταθμών, αναφέρει στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, διαβεβαιώνοντας ότι αυτό «θα γίνει πράξη αμέσως μετά τις εκλογές».

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, η πρόταση αφορά τη θέσπιση voucher που θα δίνει τη δυνατότητα στο 98% των οικογενειών να μπορεί να στείλει το παιδί του σε δημόσιο ή ιδιωτικό σταθμό, αφού το κράτος θα καλύπτει 180 ευρώ κάθε μήνα, για δέκα μήνες.

Υπογραμμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν θα πάει με κανένα “καλάθι” στη ΔΕΘ», αντίθετα «έχει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη για να ξεκολλήσει από το ισχνό 2%».

Σχολιάζοντας, τέλος, την ομιλία του πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει ότι «όσα ο κ. Τσίπρας εξαγγέλλει δεν έχουν καμία σημασία. Είναι ο πρωθυπουργός των φόρων και της ανασφάλειας που απέρχεται…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331