Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

John Stamos: Μόνο για μπακλαβά είναι ο Βαρουφάκης! VIDEO

John Stamos: Μόνο για μπακλαβά είναι ο Βαρουφάκης! VIDEO

Στον Γιάνη Βαρουφάκη με τον οποίο συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο, αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της εμφάνισής του σε ένα από τα talk show με την μεγαλύτερη θεαματικότητα στις ΗΠΑ, στο “Jimmy Kimmel Live!” ο διάσημος ελληνοαμερικανός ηθοποιός, John Stamos.

Ωστόσο, δεν ήταν και τόσο κολακευτικός για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, το επίθετο του οποίου όπως θα δείτε και από τα λεγόμενά του, του διέφευγε, ωστόσο έκανε αστειάκια του τύπου “δεν τον ρώτησα τι να κάνω με τα χρήματά μου. Μιλήσαμε μόνο για μπακλαβά” και: “την τελευταία φορά που είδα τον Τόμ Χάνκς, του είπα: «δεν αγοράζεις την Ελλάδα;»

Είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος ελληνοαμερικανός ηθοποιός, ο οποίος κατά τα άλλα δηλώνει πολλές φορές περήφανος για την καταγωγή του: «Καθόμουν δίπλα σ’ αυτό τον τύπο, τον Γιάννη. Αυτός ο κύριος είναι επικεφαλής, είναι υπουργός Οικονομικών στην Ελλάδα και στην Ελλάδα φαντάζομαι γνωρίζεις ότι έχουν πρόβλημα με τα λεφτά».

Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel του απάντησε: «Ναι δεν έχουν καθόλου».

Και ο Στάμος συνέχισε: «Την τελευταία φορά που είδα τον Τομ Χάνκς, του είπα: «Δεν αγοράζεις την Ελλάδα;». Έτσι, στέκομαι δίπλα σε αυτό τον ισχυρό άνδρα – σ.σ. εννοεί τον Βαρουφάκη – ο οποίος είναι άνθρωπος της οικονομίας και συνήθως τους ανθρώπους της οικονομίας τους ρωτάς: “μου δίνεις μια συμβουλή τι να κάνω με τα χρήματά μου;” και πρόσθεσε κοροιδευτικά: «δεν του ζήτησα καμμία συμβουλή. Μιλήσαμε για μπακλαβά».

Στη συνέχεια ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την απόσταση αναπνοής που βρισκόταν σε όλη την 12λεπτη συνομιλία που είχε ο Ομπάμα με τον Βαρουφάκη. Ωστόσο δεν φάνηκε να έχει, σε αντίθεση με 11 εκατομμύρια Έλληνες, κανένα ενδιαφέρον για όσα μπορεί να έλεγαν Ομπάμα και Βαρουφάκης αλλά όπως λέει σκεφτόταν τι θα πει ο ίδιος στον Πρόεδρό του….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε