Πολιτική

Σταθάκης: Έρχεται νέα ρύθμιση στη θέση του νόμου Κατσέλη τα Χριστούγεννα!

Νέα ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη που ολοκληρώνεται φέτος τα Χριστούγεννα προανήγγειλε ο Γιώργος Σταθάκης.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής” τόνισε πως “η οριστική έξοδος από το μνημόνιο μας επιτρέπει την αυτόνομη χάραξη της οικονομικής πολιτικής με επίκεντρο τις ανάγκες των πολλών”.

Στη συνέχεια ο κ. Σταθάκης υπογράμμισε οτι “η προστασία της πρώτης κατοικίας παραμένει στρατηγικό σημείο της πολιτικής μας” και προαναγγέλλει νέα ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη-Σταθάκη που ολοκληρώνεται τα Χριστούγεννα του 2018.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η νέα ρύθμιση “θα κινείται στο ίδιο πνεύμα, της προστασίας, δηλαδή, της πρώτης κατοικίας με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και τον ταυτόχρονο εξοβελισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών”.

Ακόμη κ. Σταθάκης αποκλείει “κατηγορηματικά” οποιαδήποτε αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και τόνισε πως κομβικό σημείο για την ανάπτυξη είναι η μετατροπή της Ελλάδας σε κόμβο μεταφορών και ενέργειας που περιλαμβάνει ένα κύκλο πολύ μεγάλων επενδυτικών έργων

Τέλος ο κ. Σταθάκης “ουσιαστική μεταρρύθμιση εκσυγχρονισμού του Κράτους” την συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας, και καταλήγει στην συνέντευξή του σημειώνοντας ότι “η κυβέρνηση έχει εξοικειωθεί με την ιδέα μιας μεγάλης βεντάλιας θεμάτων, τομών και μεταρρυθμίσεων που θα ολοκληρώσουμε στην τρέχουσα θητεία μας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έμμεση απάντηση στον Κώστα Καραμανλή – «Το έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με την εμπιστοσύνη σε αυτήν»
«H αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη μπορεί πολύ εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών», ανέφερε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 12
Έρχεται «χρονοκόφτης» στη Βουλή - Πάνω από 7 ώρες κράτησε η συζήτηση για την εξωτερική πολιτική
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στην υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την εξωτερική πολιτική
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την εξωτερική πολιτική
Χάρης Δούκας: «Διάλογο και με το κόμμα Τσίπρα» – Αιχμές για την επιλογή των προσυνεδριακών ομάδων
Επισήμανε πως έμαθε τη συμμετοχή του στην Πολιτική Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου από τα μέσα ενημέρωσης και πως ο ίδιος είχε προτείνει 4-5 ανθρώπους για τις επιτροπές, εισηγήσεις που δεν έγιναν δεκτές
Ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας 2
Η «μπηχτή» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Τσίπρα για το βιβλίο του «Ιθάκη» - «Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να αλλάξεις τον τίτλο»
«Η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως "Ιθάκη" ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής 27
Δημήτρης Καιρίδης για Κυριάκο Βελόπουλο: Δεν είναι Ελληνική Λύση, είναι γερμανική – Ο πατριωτισμός είναι στις πράξεις και όχι στα κούφια λόγια
«Δεν μπορεί να είσαι πατριώτης, να λέγεσαι Ελληνική Λύση και να είσαι γερμανική λύση στο πρόβλημα των τραπεζών, της ρευστότητας, της οικονομίας»
Ο Δημήτρης Καιρίδης
28
Η Κομισιόν υιοθετεί τις προτάσεις της Ελλάδας για την ευρωπαϊκή αντιαεροπορική ασπίδα μέχρι το 2030
Το έγγραφο θα αποτελέσει εφαλτήριο για τον προσδιορισμό στρατηγικών επενδύσεων με στόχο για την ανάπτυξη των συλλογικών αμυντικών δυνατοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευρωπαϊκή Ένωση 1