Πολιτική

Σταθάκης: Όταν ένας υπουργός διαφωνεί, παραιτείται

Όταν ένας υπουργός καταψηφίζει στέλνει και την παραίτησή του, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης, ζήτησε «Να ψηφιστούν άμεσα τα προαπαιτούμενα για να δοθεί το σήμα από την ΕΚΤ», ενώ αναφερόμενος
στα σενάρια για παράλληλο νόμισμα δήλωσε:  «το παράλληλο νόμισμα είναι μία θεμελιακή ιδέα εντελώς παραπλανητική. Ας σοβαρευτούμε».

Ερωτηθείς για την ομάδα Βαρουφάκη και τις προετοιμασίες εξόδου από το ευρώ τόνισε: «Δεν έχω εικόνα για το έργο της ομάδας του κ.Βαρουφάκη. Στο οικονομικό επιτελείο εγώ δεν είδα ποτέ τέτοιο πόρισμα».

Ο κ. Σταθάκης είπε ότι στα θετικά της συμφωνίας «είναι η πρόβλεψη για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με 25 δισ. ευρώ. Δημιουργεί πολύ ασφαλή ζώνη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης