Πολιτική

Σταύρος Θεοδωράκης: Τσίπρας και Λαφαζάνης ήθελαν μόνο τις καρέκλες

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης έχουν αποτύχει. Το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους. Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν και να συνεννοηθούν πως θα κυβερνήσουν τη χώρα», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική οικονομία καθώς τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά και με τη δουλειά. Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το κόμμα και τώρα το δημόσιο».

Επισήμανε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από πολλές δυνάμεις ταυτόχρονα, αλλά όχι να κυβερνηθεί στο πλαίσιο του μοιράσματος των καρεκλών όπως γίνεται συνήθως. «Θα πρέπει να υπάρξει ένα καινούργιο σχέδιο, ένα σχέδιο που θα συμφωνηθεί και αμέσως μετά να βρεθούν τα είκοσι άτομα, που είναι απαραίτητα να κυβερνηθεί η χώρα. Αυτή τη στιγμή από την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν έχει εκπονηθεί κάποιο σχέδιο, ώστε να πούμε ότι το ακολουθούμε», είπε ο κ. Θεοδωράκης και χαρακτήρισε ως ντροπή για το Ελληνικό Κοινοβούλιο τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4