Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Για δείπνο στο Παγκράτι με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Για ποτό, φαγητό και κουβέντα με πιο χαλαρή διάθεση, βγήκε με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τετάρτης (29/11/2023) ο Στέφανος Κασσελάκης, σε κεντρικό μπαρ του Παγκρατίου.

Όπως βλέπετε στις εικόνες του newsit.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κάθισε σε ένα μεγάλο τραπέζι με τους βουλευτές του κόμματος και ξεκίνησαν χαλαρή συζήτηση.

Παρόντες είναι μεταξύ άλλων, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Σωκράτης Φάμελλος, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε από τη θέση του βγήκε από το μαγαζί, καθώς το ενδιαφέρον του τράβηξαν κάποιοι μουσικοί που έπαιζαν κομμάτια στο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 21
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 11