Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης σε ΝΔ: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου, διαφάνεια για το δάνειό σας»

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του «Πόθεν Έσχες» του σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σήμερα (04.06.2024) μία ανάρτηση ζητώντας τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντί για δήλωση Πόθεν Έσχες, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφάνισε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη έναν πίνακα μίας σελίδας, παρουσιάζοντας τα περιουσιακά του στοιχεία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εμφάνισε για λίγα δευτερόλεπτα μέσω προτζέκτορα, τα 3 ακίνητα που διαθέτει σε Αθήνα, ΗΠΑ και Σπέτσες. 

Σήμερα (04.06.2024), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) γράφοντας: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους. Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα.

Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο για την απελευθέρωση των δρόμων τον έχει η Τροχαία»
«Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει ούτε να ταλαιπωρηθούν, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ρισκάρουν, κανένα τροχαίο σε επικίνδυνες παρακαμπτηρίους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό 146
Ο «Μουντζούρης» των ευθυνών για τα μπλόκα των αγροτών: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη και στάση αναμονής για την παρέμβαση εισαγγελέα
Στα σημεία όπου θα υπάρχουν μπλόκα, πηγές της ΕΛΑΣ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διέλευση Ι.Χ. αλλά θα τα κατευθύνουν σε παρακαμπτήριες οδούς
Μπλόκα αγροτών στις σήραγγες στα Τέμπη 29