Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Στα γραφεία της «Αυγής» για συνάντηση με τους εργαζόμενους

Στα γραφεία της «Αυγής» έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (5.7.24) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τους εργαζόμενους της εφημερίδας μετά την απόφαση για κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να εξηγήσει στους εργαζόμενους το σκεπτικό της απόφασης για το «λουκέτο» στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας και το τι μέλλει γενέσθαι με την «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη εργαζόμενοι στην «Αυγή» πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Κουμουνδούρου και μοίραζαν φυλλάδια σε όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους είπαν στον κ. Κασσελάκη: «πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραδέχεται το λάθος του αλλά να αντιτείνει: «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής».

Οι εργαζόμενοι του είπαν ακόμα ότι το πρώτο μήνυμα που έλαβε όταν εξελέγη ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να τους συναντήσει. «Αντί γι’ αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους ότι κλείνει η Αυγή», είπαν με πικρία. 

Ο κ. Κασσελάκης τους είπε ότι κανείς δεν έχει απολυθεί και οι εργαζόμενοι της Αυγής είναι απλήρωτοι όπως όλοι στην Κουμουνδουρου αλλά και ότι έχει παροτρύνει βουλευτές να συνεισφέρουν στην διάσωση της Αυγής λέγοντας ότι «το δικό μου κομμάτι το έκανα. Η αναστολή της εκτύπωσης του καθημερινού φύλλου δεν σημαίνει ότι απολύεται κανείς». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»
Για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε εξώδικα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις νομικές ενέργειες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερράγη για ακόμα μία φορά
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Παύλος Μαρινάκης: Ενημέρωση «Christmas edition» για χριστουγεννιάτικες ταινίες και το «αιώνιο» δίλημμα μελομακάρονο ή κουραμπιές
«Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με όλο και περισσότερες ερωτήσεις στις οποίες να μπορούμε με στοιχεία να απαντήσουμε», ευχήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης 5
Εξώδικο Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Μήνυση και αγωγή αν δεν ανακαλέσει, με κατηγόρησε επίτηδες για παιδεραστία»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως εννοούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, όμως ο υπουργός θεωρεί πως «το έκανε επίτηδες για να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου»
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
21
Νίκος Γιαννόπουλος για την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά: «Ένιωσα δύο δυνατές γροθιές στο κεφάλι, ήταν πισώπλατο χτύπημα»
«Έπεσα κάτω και ούρλιαζα, εγώ δεν έχω προηγούμενα, ο Νίκος Παππάς έχει ανοίξει beef με πολλούς δημοσιογράφους» λέει ο Νίκος Γιανόπουλος
Νίκος Γιαννόπουλος
Νίκος Ανδρουλάκης: Κατέθεσα στη Βουλή ένα πλαίσιο έξι σημείων, κανείς δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα στα μπλόκα
«Ο εμπαιγμός των αγροτών συνεχίζεται. Χθες ο ΕΛΓΑ πήρε από τους λογαριασμούς τους τα ποσά των ασφαλιστικών εισφορών,  πριν τους πιστωθούν οι βασικές ενισχύσεις», είπε ο Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην προσύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών στις Βρυξέλλες