Πολιτική

Στέλιος Παππάς: Όταν θα αποχαιρετήσουμε τον Μίκη Θεοδωράκη οι φασίστες δεν θα είναι εκεί

Με έναν τρόπο που θα συζητηθεί σχολίασε ο Στέλιος Παππάς την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία.

Μιλώντας στο Α Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο κ. Παππάς κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Είπε ο κ. Παππάς: «Εμείς από τη δική μας διαδρομή όταν θα αποχαιρετήσουμε τον Μίκη Θεοδωράκη θα είμαστε εκεί και θα τραγουδάμε τη «Ρωμιοσύνη», «Και εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό». Οι φασίστες δεν θα είναι εκεί».

Για το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έπλεξε το εγκώμιο του Μίκη Θεοδωράκη μέσω των social media o Στέλιος Παππάς σημείωσε: «Δεν θέλω να έχω κανένα διάλογο με τον κ. Κασιδιάρη. Όσοι περάσαμε από φυλακές και εξορίες είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουμε. Δεν θα ήθελα ποτέ να το ξεχάσει ο λαός. Όποιος λαός δεν έχει μνήμη θα υποστεί ξανά τις συνέπειες».

πηγη: Dailythess

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 13
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4