Πολιτική

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΝΔ βγήκαν… ειδήσεις: Οι πέντε “γαλάζιοι” υποψήφιοι στη Β’ Αθήνας!

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Νέας Δημοκρατίας που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (20.12.2018) στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επιφύλαξε και... ειδήσεις.

Μιλώντας στους εργαζομένους του κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αφού τους ευχαρίστησε για την καθοριστική συμβολή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει, προανήγγειλε στις αρχές του 2019 ανακατατάξεις στις γραμματείες της ΝΔ ενόψει και της έναρξης των ανακοινώσεων για τους νέους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την ψήφο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι πέντε γραμματείς θα είναι υποψήφιοι στις τρεις νέες περιφέρειες της Β’ Αθηνών.

Πρόκειται για τον Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, κ. Βασίλη Σπανάκη, τη Γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος κ. Ζωή Ράπτη, τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσο Γαϊτάνη, τον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων, Νίκο Κωστόπουλο, και τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων κ. Βασίλη Ξυπολυτά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης από τα καμένα της Πάτρας: Εξοργιστική η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Η φωτιά μπήκε σε συνοικίες της 3ης μεγαλύτερης πόλης
«Μπορούμε καλύτερα και μπορούμε με πολιτική αλλαγή απέναντι σε αυτή την αλαζονική και αναποτελεσματική Κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Νίκος Ανδρουλάκης
3
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου: «Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει»
«Με αισθήματα βαθιάς θλίψης πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Κωνσταντίνος Τασούλας