Πολιτική

Στην ΕΥΠ αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις – Έκτακτη συνάντηση με τον νέο διοικητή

Το απόγευμα της Τρίτης (30.08.2022) αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένεται να μεταβεί στην ΕΥΠ για συνάντηση με τον διοικητή της, Θεμιστοκλή Δεμίρη. Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν στο επίκεντρο θα βρεθεί το θέμα των παρακολουθήσεων και αν έχει καταστραφεί υλικό τους. 

Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένεται να μεταβεί στην ΕΥΠ στις 17:00 το απόγευμα. Επικεφαλής θα είναι η γραμματέας της ΚΟ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης. 

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε άμεση συνάντηση με τον νέο διοικητή της ΕΥΠ, κ. Δεμίρη, «για εξηγήσεις με αφορμή την αποκάλυψη ότι ΕΥΠ και ΚΕΤΥΑΚ έχουν λάβει εντολές από υψηλόβαθμα στελέχη της Υπηρεσίας για καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και υλικού παρακολουθήσεων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13