Πολιτική

Στην Σαντορίνη την Παρασκευή ο πρωθυπουργός

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύσει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας

Ανοικτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Σαντορίνη η οποία σείεται από τους σεισμούς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Σαντορίνης εξετάζεται να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (07/02/25) προκειμένου να συναντηθεί με τις τοπικές αρχές και τους ειδικούς και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών. 

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύσει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11