Πολιτική

Στο Ισραήλ αύριο Πέμπτη ο Δένδιας – Συνάντηση με Νετανιάχου για την τουρκική προκλητικότητα

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 13 Αυγούστου, στο Ισραήλ, όπου θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Προηγουμένως, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γκάμπι Ασκενάζι.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

Στα… τηλέφωνα

Εν τω μεταξύ, τηλεφωνική συνομιλία και με τον Αυστριακό ομόλογό του, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ (Alexander Schallenberg), είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενόψει του έκτακτου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Αυστρίας συνομίλησαν για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την τουρκική παραβατικότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Να λάμψει επιτέλους η αλήθεια – Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών την επομένη του δημοψηφίσματος
Ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αναμένω ότι θα πράξετε το δημοκρατικό και θεσμικό σας χρέος απέναντι στην αλήθεια»
Συμβούλιο αρχηγών 45