Πολιτική

Στον Πόρο το “Συμπόσιο της Σύμης”

Υπό τον Γ. Παπανδρέου και με συντονιστή το νομπελίστα...

οικονομολόγο Τζόζεφ Στίγκλιτς, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Πόρο, συνάντηση της Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τα παγκόσμια οικονομικά θέματα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης η αξιολόγηση των αποφάσεων της πρόσφατης συνάντησης του G20 στο Τορόντο.

Την έναρξη των εργασιών του Συμποσίου με θέμα “Καινοτομίες, εφαρμόσιμες για την Ελλάδα άμεσα” θα κηρύξει η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κάθριν Άστον.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Οικονόμου: «Δεν ακυρώνουμε το “επιτελικό κράτος”, καταθέτουμε προβληματισμό»
Στόχος της επιστολής είναι «να συμβάλουμε στο δημόσιο διάλογο και να βρούμε τρόπους για να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του βουλευτή στο πολιτικό μας σύστημα, χωρίς να απαξιώνουμε συλλήβδην τα θετικά βήματα που έχουν γίνει»
Ο Γιάννης Οικονόμου