Πολιτική

Στουρνάρας: Μακάρι να καθυστερήσει η τρόικα

Συνάντηση με τον Γιάννη Στουρναρα είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο υπουργός Οικονομικών εξερχόμενος του πρωθυπουργικού γραφείου είπε ότι συζήτησαν για την τρόικα και τις γενικότερες εξελίξεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Τον ενημέρωσα για την εκτέλεση του προυπολογισμού και για τον προγραμματισμό για τα επόμενα eurogroup» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας.

Σε ερώτηση για τη νέα καθυστέρηση στην άφιξη της τρόικας είπε ότι δεν τον ανησυχεί καθόλου. «Γιατί κι εμείς επιδιώκουμε να καθυστερήσει λίγο, ώστε να έχουμε τα τελικά στοιχεία του Δεκεμβρίου που, απ’ ότι φαίνεται, θα είναι καλύτερα από αυτά που περιμέναμε κι εμείς και η τρόικα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προκλητικότατος ο Βρετανός ευρωβουλευτής: Επιστρέψτε στη Δημοκρατία και τη δραχμή και βλέπουμε για τα Μάρμαρα

Παπούλιας σε Τσίπρα: Θα εξαντλήσω την θητεία μου

ΣΥΡΙΖΑ προς Παπούλια: Πάρε θέση για τις πρόωρες εκλογές

Σκληρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Στουρνάρα στη Βουλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της ΝΔ με άρωμα κάλπης: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και οι εσωτερικές αιχμές
Μεγάλη σημασία έχουν και οι παρεμβάσεις των κορυφαίων στελεχών, ειδικά μετά τον διαχωρισμό που υπήρξε στην ΚΟ, ανάμεσα σε αυτούς που «ιδρώνουν τη φανέλα» και σε όσους αποφεύγουν να βγαίνουν μπροστά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21