Πολιτική

Συγνώμη από Κουβέλη για τη φωτιά στο Μάτι

Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν υπήρξαν, από την πλευρά τους οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερέβαλαν εαυτό, τόνισε ο υπουργός αναπληρωτής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ωστόσο ζήτησε συγνώμη.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι μαζί στις 7” ο Φώτης Κουβέλης εξέφρασε τη δική του συγγνώμη για την τραγωδία,τονίζοντας ότι και η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Πρωθυπουργό είναι ένδειξη συγνώμης.

Ο υπουργός ανέφερε πως άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. “Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς” σημειώνοντας ότι η έμπρακτη συγνώμη της πολιτείας θα είναι η προώθηση όλων εκείνων των μέτρων που θα δώσουν τέλος σε μια εφιαλτική κατάσταση.

“Οι εν θερμώ παραιτήσεις δεν υπηρετεί το σκοπούμενο, που είναι να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις που γεννήθηκαν” συμπλήρωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
23
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6