Πολιτική

Σύλληψη αστυνομικού για βιασμό ανήλικης: Πώς αντέδρασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Στη σύλληψη αστυνομικού για τον βιασμό ανήλικης, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτηση του στο Twitter. 

O κ. Θεοδωρικάκος επεσήμανε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμής της συγκεκριμένης υπόθεσης, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους.

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία», αναφέρει η ανάρτηση του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση GPO: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ, μάχη ΠΑΣΟΚ με Πλεύση Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση – 8 στους 10 λένε «Όχι» σε κόμμα Τσίπρα και 9 στους 10 σε κόμμα Σαμαρά
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 12,5% ενώ συνεχίζεται η δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ
Κάλπες 9