Πολιτική

Συμφώνησαν Κεραμέως – Πατούλης για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση! “Κανένα παιδί εκτός δομής”

Η καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης ανάμεσα στη Νίκη Κεραμέως και τον Γιώργο Πατούλη.

Οι υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησαν για το ζήτημα της καθολικής εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ενώ αναμένονται οι ενέργειες ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν δομές και ανθρώπινο δυναμικό για να την υποστηρίξουν.

Σήμερα η κ. Κεραμέως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε: «Θα προβούμε σε ενέργειες με γνώμονα να μη μείνει κανένα παιδί εκτός δομής».

«Στόχος μας είναι κανένα παιδί να μη βρεθεί εκτός δομής», επανέλαβε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξερχόμενος από το γραφείο της υπουργού, μετά τη δική τους συνάντηση, νωρίτερα σήμερα.

Ακόμη ο κ. Πατούλης τόνισε πως δεν δόθηκε σήμερα κάποια οριστική απάντηση σε ό,τι αφορά την καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ωστόσο, ανέφερε: «Είμαστε σε σωστή κατεύθυνση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ