Πολιτική

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με την Ματίνα Παγώνη και το προεδρείο της ΕΙΝΑΠ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση με την Ματίνα Παγώνη και την διοίκηση της ΕΙΝΑΠ είχε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στην Ματίνα Παγώνη πως δεν θα λάβει καμία αιφνιδιαστική απόφαση που να αφορά τους γιατρούς, πριν την συζητήσει μαζί τους.

Μετά τη πολύωρη συνάντηση, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι συζητήθηκαν πολλά θέματα. «Σε άλλα συμφωνήσαμε, σε άλλα διαφωνήσαμε, όπως είναι φυσιολογικό. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν θα παίρνει καμία απόφαση αιφνιδιαστικά χωρίς προηγουμένως να διαβουλεύεται με τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους οποίους σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε ότι εργάζονται υπό πραγματικά εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες», ανέφερε ο υπουργός.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε πως θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις. «Είχαμε δέκα θέματα στην ατζέντα, πολύ σοβαρά, για τις προσλήψεις, για τη χρηματοδότηση, για τα νοσοκομεία, πώς θα λειτουργήσουν και για το σύστημα εφημερίων. Πιστεύω να μπορέσουμε να βάλουμε τα νοσοκομεία σε μία τάξη, ούτως ώστε οι ασθενείς να εξυπηρετούνται άμεσα, να μην υπάρχουν προβλήματα και να βοηθήσει το υπουργείο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε σε δήλωση της μετά την συνάντηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 14
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 78
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 13