Πολιτική

Συνάντηση Κοτζιά με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας

Συνάντηση με τον πρώτο αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς θα έχει σήμερα ο Νίκος Κοτζιάς. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργελιο Εξωτερικών και θα έχει ως βασικό θέμα την προετοιμασία του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας, το οποίο διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη. 

Οι δύο υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν όλο το φάσμα των διμερών σχέσεων, πολιτικών και οικονομικών, καθώς και ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος καθώς Ελλάδα και Σερβία ως γνωστό διατηρούν ιστορικούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της κατ’ ιδίαν συνάντησης των δύο υπουργών και των διευρυμένων διαβουλεύσεων των δύο αντιπροσωπειών, θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.
Αμέσως μετά, ο κ. Κοτζιάς θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του κ. Ντάτσιτς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 18