Πολιτική

Συνάντηση Σαμαρά – Μπαρόζο

Με βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τις σχέσεις της Ελλάδας με την Κομισιόν.
 

 

Στις Βρυξέλλες θα συναντηθούν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο. Βασικό θέμα συζήτησης, οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και οι σχέσεις της Ελλάδας με την Κομισιόν και τις χώρες της ευρωζώνης.
 
Η συνάντηση πραγματοποιείται ύστερα από αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
 
Ο κ. Σαμαράς επισκέπτεται τις Βρυξέλλες εν μέσω της έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, με αφορμή την απόφαση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία.
 
Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως, σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, στέλνει αντιφατικά μηνύματα στο εξωτερικό.
 
Η δυσαρέσκειά της ΝΔ απέναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν πριν λίγες ημέρες ο κ. Σαμαράς με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ διεμήνυσε πως στη σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν ο ίδιος «θα βάλει πλάτη» για τη χώρα.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές – «Καμία πρόληψη, μόνο καταστροφές»
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο» για το περιβάλλον και την πολιτική προστασία, κάνοντας λόγο για διαρκές αδιέξοδο στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών
ΠΑΣΟΚ 2
Ο Αλέξης Τσίπρας περνά στην επίθεση – Τα λάθη της κυβέρνησης στην οικονομία θα αναδείξει στην ομιλία του στο Βελλίδειο
Στο Βελλίδειο αναμένεται να βρεθούν πολλά στελέχη της ευρύτερης αριστεράς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνθρωποι οι οποίοι επιδιώκουν να βρεθούν κοντά στο κόμμα που αναμένεται να φτιάξει
Ο Αλέξης Τσίπρας 8
Κυβέρνηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Καμία όχληση απο την ευρωπαϊκή εισαγγελία – Να ξεκαθαρίσει την θέση της η Λευκωσία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε και για τις αναρτήσεις Τσίπρα αλλά και το πόρισμα του Γενικού Χημείο του Κράτους για τα Τέμπη
Φωτογραφία αρχείου 
(EUROKINISSI
3
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Δράμας: «Δεν πηγαίνω ούτε να τσακώνομαι ούτε να με απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν»
Στην καταγγελία του αναφέρει ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας «προσκείμενος στο ΚΚΕ ξεκίνησε δημόσιο αγώνα για να με προπηλακίσουν εκεί κατά την άφιξη μου»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 51
Ανδρουλάκης: «Οι μέρες ασυδοσίας της ΝΔ τελείωσαν, η πολιτική πρέπει να ξανασυστηθεί με την ηθική»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 51ης επετείου από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ιστορία της παράταξης ενώ κατέθεσε και συγκεκριμένες προτάσεις για το δημογραφικό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης