Πολιτική

Συνάντηση Σαμαρά – Ψωμιάδη στη Ρηγίλλης

Προειδοποίησε τον νέο αρχηγό ότι δεν θα δεχθεί αλαζονικές συμπεριφορές και πολιτικές.

Συνάντηση 40 λεπτών είχαν το βράδυ στη Ρηγίλλης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως δεν ήρθε στη Ρηγίλλης για να “κολακέψει όπως κάποιοι άλλοι τον πρόεδρο” και για να ζητήσει κάποια θέση. “Είμαι νομάρχης όλων των Θεσσαλονικέων και υπηρετώ αυτό το λαό. Δεν διεκδικώ οφίτσια. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία”, είπε.
Ο κ. Ψωμιάδης ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση σε όποιες θετικές προτάσεις υπάρχουν. “Να μην αποφασίζουμε για το λαό χωρίς το λαό. Όχι δηλαδή στις κλειστές πόρτες. Το ονειρεμένο ταξίδι με το λαό δεν τελείωσε στις 29 Νοεμβρίου. Εκεί που πρέπει να παρεμβαίνω θα παρεμβαίνω και δεν θα ανεχθώ αλαζονικές συμπεριφορές και πολιτικές” τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε την Ντόρα Μπακογιάννη “αστέρι” και επισήμανε πως όλοι στη Νέα Δημοκρατία είναι χρήσιμοι. Όλοι όμως, ξεκαθάρισε, “είμαστε δέσμιοι των θέσεων και των αποφάσεων που έχουμε πάρει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το στοίχημα της συνάντησης Μητσοτάκη με τους «σκληρούς» των μπλόκων: Το παρασκήνιο, οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και οι όροι
Μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με του αγρότες αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, χωρίς να αποκλείεται όμως και η Δευτέρα
Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών
Σκληρή απάντηση ΥΠΑΑΤ σε Λιακούλη για την ευλογιά: Τα ίδια λέει και η Λατινοπούλου
«Ή δεν έχει διαβάσει τις απαντήσεις ή επιλέγει να τις αγνοεί» αναφέρει το υπουργείο, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη παραπληροφόρηση σε ζήτημα με σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη