Πολιτική

Συνάντηση της Πόπης Τσαπανίδου με τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η Πόπη Τσαπανίδου συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά την ανακοίνωση των καθηκόντων της δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους, διότι νοσηλεύτηκε με πνευμονία στο νοσοκομείο.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη δεδομένου ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου έχει εργαστεί με αρκετούς δημοσιογράφους του ρεπορτάζ στα τηλεοπτικά μέσα που ήταν μέχρι πρότινος.

Στην συνάντηση με τους ανθρώπους του Τύπου παραβρέθηκε και ο πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος, Στέργιος Καλπάκης, ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Ανδριόπουλος, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Παπαδάκης.

IMG

IMG

Το παρών έδωσε και ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα στα θέματα ενέργειας, Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Κεφαλλονιά.

IMG

Ο Νικόλας Φαραντούρης έπαιξε πιάνο με φόντο την Ακρόπολη κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου
«Δεν περιμένουμε υποδείξεις για να πράξουμε το αυτονόητο, ούτε εκδίδουμε δελτία τύπου όπως έσπευσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ για επικοινωνιακή διαχείριση», τονίζει η Σδούκου
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI
Συνάντηση Θεοδωρικάκου με Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Στο επίκεντρο η ενίσχυση των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ
Συγκεκριμένα, ο  Υπουργός ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα των επαφών του με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους των ΗΠΑ
Συνάντηση Θεοδωρικάκου με Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Στο επίκεντρο η ενίσχυση των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιον κρατά ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος Μύρωνας Χιλετζάκης και δεν τον διαγράφει η ΝΔ;
«Η Νέα Δημοκρατία ακόμα δεν έχει πει κουβέντα για το γαλάζιο στέλεχος και κολλητό του κ. Αυγενάκη, Μύρωνα Χιλετζάκη που φέρεται ως ο εγκέφαλος του κυκλώματος που αποκαλύφθηκε στην Κρήτη»
Χιλετζάκης
Η σημερινή πανελλαδική διάσκεψη των αγροτών κρίνει την συνάντηση με Μητσοτάκη – Τα «αγκάθια» και οι δεσμεύσεις
Οι πρώτες αντιδράσεις αγροτών και κτηνοτρόφων χθες δεν ήταν ενθαρρυντικές, ωστόσο στο κυβερνητικό επιτελείο προσδοκούν ότι «θα επικρατήσει η υπευθυνότητα»
Αγρότες στη Νίκαια της Λάρισας