Πολιτική

Συνέδριο ΑΝΕΛ: Ο Ψωμιάδης, ο τσολιάς και η γκρίνια για Μελά

Στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε το παρών ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Πάνου Καμμένου που απηύθυνε τις προηγούμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, σε λίγη ώρα αναμένεται η κεντρική ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ όπου πρόκειται να δοθεί το πολιτικό στίγμα και να καθοριστεί η στάση που θα κρατήσουν οι ΑΝΕΛ το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, στα πηγαδάκια στελεχών των ΑΝΕΛ στα πλάισια του συνεδρίου είναι εμφανής η γκρίνια που υπάρχει προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Μελά και για τη στάση που κράτησε με τις δηλώσεις στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες.

Τέλος, τις εντυπώσεις στα παρασκήνια του συνεδρίου έχει κλέψει ο τσολιά των ΑΝΕΛ. Πρόκειται για τον Φίλιο Μαϊτάνη από τη Δημητσάνα, που παρουσιάζεται ως απόγονος του Κολοκοτρώνη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78