Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιους δεν χαιρέτισε ο Στέφανος Κασσελάκης μπαίνοντας στο Tae Kwon Do

Η επόμενη ημέρα του μπρα ντε φερ του Αλέξη Τσίπρα με τον Στέφανο Κασσελάκη βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ να αναζητεί αντίπαλο απέναντι στο νυν πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τα ονόματα που ακούγεται ότι θα βρεθούν απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη είναι τρία. Η Όλγα Γεροβασίλη, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνοντας στο συνέδριο δεν χαιρέτησε τον Διονύση Τεμπονέρα και την Ολγα Γεροβασίλη, μία κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα πηγαδάκια χθες την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως και να έχει «Κυριακή κοντή γιορτή» στην κυριολεξία καθώς τις επόμενες ώρες πάντως αναμένεται οι ενδιαφερόμενοι να ανακοινώσουν  τις υποψηφιότητες τους.

Πρώτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 22 φεβρουαρίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Παρασκηνιακά οι επαφές και οι διεργασίες δίνουν και παίρνουν ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να καταλήξουν στα πρόσωπα που θα βρεθούν απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221