Πολιτική

Συνέντευξη Τσίπρα: Το… φάντασμα του Βαρουφάκη έφερε απρόοπτο και αμηχανία! [vid]

Όλα κυλούσαν... ομαλά κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μέχρι που αυτό... άλλαξε! Το... timing, πάντως, του "ατυχήματος" ήταν αρκετά... ενδιαφέρον.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μιλώντας για την οικονομία, την πρόσφατη επάνοδο της χώρας στις διεθνείς αγορές, τα ανοιχτά ζητήματα με την Δικαιοσύνη, αλλά και το… παρελθόν.

Τσίπρας για όλα, Βαρουφάκης και… αμηχανία!

Κάπου εκεί εντοπίστηκε ένα… ενδιαφέρον στοιχείο, αφού ο πρωθυπουργός απαντώντας στην κριτική για τα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν, τόνισε πως δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο: Δηλαδή και πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονταν… αφειδώς παροχές, αλλά και πως ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Βαρουφάκη σχεδίαζαν την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αυτή ήταν η… πρώτη αναφορά στον πρώην υπουργό Οικονομικών και λίγο αργότερα ο παρουσιαστής επανήλθε στο θέμα, το οποίο τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με αφορμή το βιβλίο του πρώην “τσάρου” της οικονομίας.

Ενδιάμεσα, όμως, είχαμε ένα απρόοπτο! Ο ήχος που έφτανε στους δέκτες μας από τα όσα έλεγε ο πρωθυπουργός ακουγόταν… περίεργα κι έτσι ο παρουσιαστής, Αντώνης Σρόιτερ, αναγκάστηκε να τον διακόψει για να τον ενημερώσει πως το μικρόφωνό του είχε πέσει.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να το τοποθετήσει ξανά στο πέτο του σακακιού του, ενώ αμέσως έφτασε δίπλα του κι ένας τεχνικός του σταθμού για να τον βοηθήσει.

Τσίπρας: Σε έναν χρόνο θα εγκαταλείψουμε τα μνημόνια – Έρχονται στοχευμένες φοροελαφρύνσεις

Κάπως έτσι, μετά τα λίγα δευτερόλεπτα αμηχανίας, ο ήχος του πρωθυπουργού… επανήλθε και η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 17
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32