Πολιτική

Συρεγγέλα για Πολάκη: Δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη Κασσελάκη – Πρέπει να τον διαγράψει

Για την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μαρία Συρεγγέλα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται σε αντιπάλους και επανέλαβε το αίτημά της για διαγραφή του βουλευτή Χανίων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη συμπεριφορά την έχουμε καταδικάσει πολλές φορές», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ για να αναφερθεί στη συνέχεια στην επικοινωνία που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι ειλικρινής και δεν αμφισβητεί ότι ήταν μια κίνηση σημαντική», ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν προχώρησε στην διαγραφή του Πολάκη.

Η Μαρία Συρεγγέλα επισήμανε ότι ο «Ο κ. Πολάκης πρέπει να διαγραφεί», αναφέροντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Έχει ξαναμιλήσει με τέτοιο τρόπο ακόμα και σε απλούς πολίτες».

«Ο κ. Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, την λογική του θα σου πω εγώ τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να κάνεις. Να κρίνουμε και να λέμε την άποψή μας σε ευπρεπή πλαίσια», είπε και πρόσθεσε ότι «ένας άνθρωπος με τον τραμπουκισμό θεωρεί ότι μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του, δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί πλέον αυτό».

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «μετά από τέτοια περιστατικά ζητάς συγγνώμη ενώ είδαμε τον κ. Πολάκη να είναι αμετανόητος».

Οσον αφορά στον λόγο που ξέσπασε ο καυγάς είπε… «Όντως η συζήτηση ήταν για τους ανασφάλιστους, για ένα θέμα με τον ΗΔΙΚΑ που ο κύριος Πολάκης επέμενε ότι ψηφίσαμε νομοθεσία που πετάμε τους ανασφάλιστους εκτός, ενώ έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται – Έξι χρόνια τώρα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός στήριξης,
«Το ενεργειακό κόστος αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ενεργειακές κοινότητες που εμείς σχεδιάσαμε το 2018 για τους παραγωγούς άνοιξαν τελικά μόνο για χάρη των μεγάλων εταιρειών ενέργειας»
Αλέξης Τσίπρας
Καβγάς Κυρανάκη – Πελετίδη για τον σιδηρόδρομο στην Πάτρα: «Ο δήμαρχος κάνει σόου», «τι την περάσατε την πόλη;»
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επανέφερε παλαιότερο διάλογό του με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος ζήτησε πλήρη υπογειοποίηση του έργου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό πριν τη συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερχιουρμάν
Λευκωσία και Αθήνα παραμένουν σε απόλυτο συντονισμό, κινούμενες σταθερά προς τον κοινό στόχο που παραμένει αμετάβλητος: την επίλυση του Κυπριακού
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης