Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Ιστορικό φιάσκο – Παγίδευσε Αποστολάκη ο Μητσοτάκης, έμεινε με τους ακροδεξιούς

Στη δεύτερη ανακοίνωσή του για τον ανασχηματισμό (στην πρώτη έκανε επίθεση και στον Ευάγγελο Αποστολάκη) ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε επίθεση μόνο στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι παγίδευσε τον πρώην υπουργό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρωτοφανείς εξελίξεις με τον Ευάγγελο Αποστολάκη να απορρίπτει, μετά την ανακοίνωση, τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας κάνει λόγο για «παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο».

Και ενώ στην πρώτη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στην «οικογενειακή παράδοση» του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κατηγορήσει και τον Ευάγγελο Αποστολάκη για αποστασία, στη δεύτερη υιοθετεί, όπως προκύπτει, τις εξηγήσεις του πρώην υπουργού και τον βγάζει από το κάδρο.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.

Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8