Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Στεφανή: «Ο Μητσοτάκης επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά»

Η κυβέρνηση "κάλυψε" τον Αλκιβιάδη Στεφανή για το ζήτημα των πτυχίων του, ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κυβερνητικοί "κύκλοι" απάντησαν και ο ΣΥΡΙΖΑ... αντιδρά ξανά.

Το ζήτημα με τα πτυχία του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, έχει γίνει το… σημερινό “πεδίο μάχης” για κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ που έτσι κι αλλιώς δεν… θέλουν και πολύ για να “ακονίσουν” τα “τσεκούρια του πολέμου”.

Το θέμα με τα πτυχία που έχει ή δεν έχει ο Αλκιβιάδης Στεφανής προέκυψε ύστερα από δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Η κυβέρνηση τον κάλυψε απόλυτα. Απάντησε κι ο ίδιος δίνοντας τα πτυχία του στη δημοσιότητα. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν… πείστηκε και διερωτήθηκε «πόση fake αριστεία μπορεί να αντέξει ο κ. Μητσοτάκης;».

Στην ανακοίνωση αυτή απάντησαν κυβερνητικοί “κύκλοι”, λέγοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως “επιλέξατε τον Στεφανή για αρχηγό ΓΕΣ με τα ίδια πτυχία” και η Κουμουνδούρου απαντά με νέα ανακοίνωση.

Αναλυτικά τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ο κ. Πέτσας και οι «κύκλοι» του διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ του εκπροσώπου που καλύπτει υπουργούς με πλαστά βιογραφικά πιο γρήγορα από τη σκιά του.

Click4more: «Πόλεμος» για τον Στεφανή: Τους τίτλους σπουδών του θα τους ζήλευαν οι υπουργοί του Τσίπρα – Σας ενοχλεί γιατί τα σύνορα φυλάσσονται

Πριν λίγες μέρες για τον κ. Διαματάρη έκανε λόγο για «παρερμηνεία», για να αποπεμφθεί τελικά δύο μέρες μετά. Σήμερα, για τον κ. Στεφανή δεν λέει κουβέντα για το απλό σεμινάριο που «βάφτισε» MBA στο βιογραφικό του και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Το πρόβλημα δεν είναι αν ο κ. Διαματάρης ή ο κ. Στεφανής έχουν πτυχία.

Το πρόβλημα είναι το ψέμα και η εξαπάτηση που έχει γίνει η δεύτερη φύση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Και εν τέλει, το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι αθλιότητες, η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες», η απάντησή του σε δημοσίευμα εφημερίδας
«Μέσα σε ένα μήνα έχω την τιμή να ασχολείται μαζί μου τουλάχιστον σε τρία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του και δεκάδες άρθρα των ιστοσελίδων του», ανέφερε
Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Αυστηρή απάντηση Γεραπετρίτη σε Φιντάν για πρόγραμμα SAFE: Όποιος ενοχλείται οφείλει να το αποδεχθεί - Υποδείξεις και μομφές δεν είναι αποδεκτές
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα SAFE λέγοντας πως «οι αποφάσεις που επηρεάζουν την ασφάλεια της Ευρώπης δεν πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μιας χώρας, αλλά να προάγουν τη συνολική ασφάλεια»
Ο Χακάν Φιντάν και ο Γιώργος Γεραπετρίτης 8
Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αποχώρηση on air σε χρόνο – ρεκόρ: Θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο
«Η δημοσιογραφία και η ενημέρωση έχουν να κάνουν και με το τι ρωτάς και με το τι δεν ρωτάς και με το τι θάβεις κάτω από ανύπαρκτα θέματα», λέει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ
36
Κασσελάκης για τη διαρροή συνομιλίας του με την Τζάκρη: «Μακάρι να είχατε τα κότσια της» – «Θα το ερευνήσω έχοντας στο πλευρό μου τον Πρόεδρο»
Η Θεοδώρα Τζάκρη, μετά τη διαρροή αποσπάσματος συνομιλίας της με τον Στέφανο Κασσελάκη, προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη 14