Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για το… ραντεβού στο Παρίσι: Η κυβέρνηση καταρρέει – Βούλτεψη: Είστε με εμάς ή με τους άλλους;

Η συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με την τρόικα στο Παρίσι έγινε ακόμη ένα... επεισόδιο στο σήριαλ της κόντρας ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

«Η συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της δήθεν εξόδου από το μνημόνιο» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Προσφέροντας πρόσθετες περικοπές δαπανών στην τρόικα, η κυβέρνηση ισοπεδώνει κάθε προσδοκία που η ίδια είχε προσπαθήσει να καλλιεργήσει για αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και επιτίθεται στον πρωθυπουργό τονίζοντας: «Εγκλωβισμένος στο μνημονιακό αδιέξοδο, όμηρος των απαιτήσεων των δανειστών, ο πρωθυπουργός δεν θέλει και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας. Την ίδια στιγμή, όμως, μια κυβέρνηση που καταρρέει δεν μπορεί και να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε μια νέα μνημονιακή συμφωνία, αφού αυτή θα ακυρωθεί στην πράξη από την ψήφο του».

«Ας μας πει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ με ποιον τελικά είναι, με την τρόικα ή με την Ελλάδα;» απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο μήνυμα Μαρινάκη στους αγρότες: «Δεν λειτουργούμε με όρους τελεσίγραφων» - Τρίτη στις 13.00 το πρώτο ραντεβού με τον πρωθυπουργό
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα, υπενθυμίζοντας τις ενισχύσεις που έχουν δοθεί έως σήμερα
Παύλος Μαρινάκης
57
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυρά της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αποκλεισμό μαρτύρων – «Αφήστε τα παραμυθάκια», «Επιλέγετε τη συσκότιση»
Οι πρώτοι που θα καταθέσουν είναι ο Μωυσίδης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και ο Καργιώτης Ιωάννης, πρώην αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κωστής Χατζηδάκης: «Θα είναι τελείως ακατανόητο οι αγρότες να μην έρθουν στον διάλογο» – Εισηγήσεις στα μπλόκα να μην πάνε στο ραντεβού με Μητσοτάκη
«Να σε καλεί ο πρωθυπουργός και να αρνείσαι να μην πηγαίνεις, δεν έχει προηγούμενο ούτε στην Ελλάδα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, την ώρα που οι αγρότες από τα μεγάλα μπλόκα σκέφτονται να μην προσέλθουν στη συνάντηση
Μπλόκα αγροτών
52