Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η εξεταστική στα Τέμπη δεν θα γίνει το «πλυντήριο» κανενός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΝΔ εργαλειοποιεί την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη, όχι για τα αίτια της τραγωδίας αλλά για την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας, τονίζουν σε δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που μετέχουν στην κοινοβουλευτική επιτροπή.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ «με απεχθείς μεθόδους που προκαλούν αποστροφή, η ΝΔ εργαλειοποιεί την Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών προκειμένου να συλλέξει στοιχεία και καταθέσεις όχι για τα αίτια της τραγωδίας, αλλά για την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας που εντόπισε αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κακουργηματικής απιστίας από τον Κ. Καραμανλή, ενώ ασκήθηκαν διώξεις κατά 23 φυσικών προσώπων».

Επισημαίνουν μάλιστα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες των συγγενών θυμάτων και των τραυματιών την ώρα που περιμένουν να χυθεί φως στο πολύνεκρο δυστύχημα. Να είστε σίγουροι στην ΝΔ ότι η εξεταστική δεν θα γίνει πλυντήριο κανενός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παππάς προς Φάμελλο: «Δεν ζήτησε κανείς εντολή για να κρυφτεί το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο βουλευτής του κόμματος ζητεί επαναξιολόγηση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής και σαφή οδικό χάρτη για την επόμενη ημέρα, θέτοντας ερωτήματα για τις αρμοδιότητες της ηγεσίας
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος
Κωνσταντινόπουλος για Τσίπρα: «Σοβαρός παίκτης, βρήκε χώρο και μπήκε»
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να σχολιάσει ευθέως την πορεία της Χαριλάου Τρικούπη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική και μίλησε για την ανάγκη προσεγγίσεων στην αντιπολίτευση
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος