Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει στη Βοστώνη και να δει και NBA

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως όχι μόνο πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να ταξιδέψει ιδιωτικά στη Βοστώνη αλλά πήγε και στο ματς Μπόστον Σέλτικς – Μαΐάμι Χιτ σε θέσεις που κοστίζουν ακριβά, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Χθες (23.05.2022) ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε ξανά στις ΗΠΑ, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, προκειμένου να ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας και να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης του Boston College, ενώ το βράδυ βρέθηκε στο TD Garden για τον 4ο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ, κάτι που επίσης σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στο Facecook, ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Βοστώνη, ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και ότι πήγε στο ματς του ΝΒΑ, σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ.

«Αφού χθες ο κ. Μητσοτάκης είπε στους νέους πως δεν έχει σημασία ότι δεν έχουν λεφτά, σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε για την «ολιστική ζωή» που έχει στο μυαλό του.

Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ.

Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για Νίκο Ανδρουλάκη: Για ακόμη μία φορά επέλεξε την οδό της στείρας αντιπολίτευσης, χωρίς επιχειρήματα
Οι επικείμενες εκλογές το 2027 παραμένουν η επίσημη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις συχνές αναφορές για άμεση αλλαγή κυβέρνησης, τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές
Μέγαρο Μαξίμου 2
Κώστας Τσουκαλάς: Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρίσκεται στην ουρά των εξελίξεων που επιβάλλει η εξωτερική πολιτική της ΝΔ
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι οι δράσεις της Ελλάδας σε κρίσιμα ζητήματα διεθνούς διπλωματίας μοιάζουν να περιορίζονται, ενώ η Τουρκία προβάλλει ενισχυμένη
Κώστας Τσουκαλάς