Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Παπαθανάσης θυμάται πως με 50.000 ευρώ έσβησε χρέη 2 εκατομμυρίων;»

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην αντιπαράθεση με τον Νίκο Παπαθανάση. «Για τους φίλους Μητσοτάκη κούρεμα δανείων, για τους υπόλοιπους νόμος Πάτση – Καππάτου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την υπόθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσθέτει πως ο Νίκος Παπαθανάσης εκτός από δόλιος κακοπληρωτής είναι και «ξεχασιάρης» ερωτώντας αν «θυμάται πως με 50.000 “έσβησε” χρέη 2 εκατ;».

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«O κ. Παπαθανάσης εκτός από δόλιος κακοπληρωτής είναι και «ξεχασιάρης».

Αφού χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ, έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει και έχασε το δικαστήριο για καταδολίευση δανειστών, χθες (σ.σ. 25.03.2023) είπε ότι τάχα δεν θυμάται σε τι συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα.

Μήπως σήμερα θυμάται να μας ενημερώσει εάν ισχύει το σημερινό (σ.σ. 26.03.2023) ρεπορτάζ του Documento, σύμφωνα με το οποίο πέτυχε κούρεμα 96% για χρέη 2 εκατ. και πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ; Θα δώσει το διακανονισμό του στη δημοσιότητα;

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κουρεύει τα χρέη των βουλευτών της και επιτρέπει να βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών ακόμη και μέσω άλλων βουλευτών της όπως ο κ. Καππάτος, που εκπροσωπούν τράπεζες και funds.

Η Ν.Δ και ο κ. Μητσοτάκης, οφείλουν απαντήσεις στους πολίτες.

– Θα συνεχίσουν να βάζουν σε επίπονες περιπέτειες και να κρατούν σε αγωνία τα ευάλωτα νοικοκυριά;

– Θα κρατήσουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον υπουργό κ. Παπαθανάση που φαίνεται πως πλήρωσε μόνο 50.000 για να κουρέψει οφειλή ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Είναι επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα» είπε μόλις χθες (25.03.2023) ο Νίκος Παπαθανάσης και έκανε λόγο για ψεύδη. Όπως τόνισε «το πρώτο είναι ότι δεν χρωστάω τίποτα. Δεύτερον, δεν έχω ποτέ καταδικαστεί. Τρίτον, δεν έχω πάρει κανένα δάνειο. Το δάνειο που έχω πάρει για το σπίτι μου, το εξυπηρετώ κανονικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς