Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Kasselistas» σχεδιάζουν να μη μπουν στην Κεντρική Επιτροπή για να μπλοκάρουν τη διαγραφή Κασσελάκη

Αποκαλυπτικό είναι το SMS που κυκλοφορεί μεταξύ των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη και σε αυτό οι «Kasselistas» αποκαλύπτουν το σχέδιό τους, για να μην «περάσει» η διαγραφή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να υπάρξει απαρτία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται η παρουσία 148 μελών. Αυτό σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη για να μπλοκάρουν τη διαγραφή του από τη λίστα των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος.

Σχεδιάζουν με απλά λόγια να μη μπουν μέσα στην αίθουσα, ενώ ταυτόχρονα, με το sms αποκαλύπτεται ότι έχει γίνει κάλεσμα για να γίνει συγκέντρωση έξω από την Κεντρική Επιτροπή κατά την οποία θα φωνάζουν συνθήματα.

sma syriza

Αυτό είναι το SMS που έλαβαν οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, αμέσως μετά από το επίσημο κάλεσμα για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης αρνείται να πάρει πίσω το εξώδικο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να γίνει έρευνα για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη