Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές των θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν

«Δεν περιμέναμε από τους υπόδικους της νεοναζιστικής συμμορίας, αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο, να κρύψουν την ιδεολογία τους, το πολιτικό τους παρελθόν και το εγκληματικό τους παρόν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστου Παππά, από το βήμα της Βουλής.

«Η τρομοκρατία και οι απειλές των μισάνθρωπων θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν αλλά μας δυναμώνουν» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανακοίνωση.

Στην ομιλία του στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την υπουργική τροπολογία για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην Μακρόνησο, προκειμένου να παραμείνει ένα αμιγώς ιστορικό μνημείο, είπε:  «Κάτω τα χέρια από τη Μακρόνησο. Στην Μακρόνησο να μην γκρεμιστεί τίποτα. Ό,τι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία…».
Στις άμεσες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αντελήφθησαν ότι όσα έλεγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τα έλεγε με αντίστροφο πνεύμα σχετικά με τον συμβολισμό της Μακρονήσου, από μνημείο δηλαδή βασανισμού σε μνημείο υπέρ των βασανιστών, ο Χρήστος Παππάς συνέχισε την πρόκληση λέγοντας και περιπαικτικά: «Μην αντιδράτε, το ίδιο λέω και εγώ με αυτό που είπε πριν από μένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος “κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο” και εγώ λέω αυτό “κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο” έχετε μάθει να αντιδράτε σε ό,τι λέμε, χωρίς να ακούτε. Εγώ συμφώνησα με τον κ. Συρμαλένιο…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης από τα καμένα της Πάτρας: Εξοργιστική η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Η φωτιά μπήκε σε συνοικίες της 3ης μεγαλύτερης πόλης
«Μπορούμε καλύτερα και μπορούμε με πολιτική αλλαγή απέναντι σε αυτή την αλαζονική και αναποτελεσματική Κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Νίκος Ανδρουλάκης
3
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου: «Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει»
«Με αισθήματα βαθιάς θλίψης πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Κωνσταντίνος Τασούλας