Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου για τις επόμενες κινήσεις της

Μέσα σε ένα τεταμένο εσωκομματικά κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη των «έξι συν έξι» συνεδριάσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Αυτές θα εξεταστούν σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, στο πλαίσιο πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης μέσω ZOOM που πραγματοποιούν τα στελέχη της ομάδας γύρω από την Έφη Αχτσιόγλου.

Οι προβολείς επικεντρώνονται στο ζήτημα της παραμονής τους ή όχι στο κόμμα. Από την πολύωρη διαδικασία σίγουρα θα σκιαγραφηθούν κατευθύνσεις ως προς τις προθέσεις της ομάδας Αχτσιόγλου, χωρίς απαραίτητα να αναμένονται σήμερα ανακοινώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 52