Πολιτική

Τα άκουσε για τα καλά ο Άδωνις και στη Θεσσαλονίκη!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Άδωνι Γεωργιάδη και στη συμπρωτεύουσα.

Κατά την διάρκεια περιοδείας του στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, τα  άκουσε για τα καλά από τους ασθενείς αλλά και από τους συγγενείς τους στο προαύλιο του Παπαγεωργίου!

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Άδωνι Γεωργιάδη στη συμπρωτεύουσα ήταν το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Κατά την έξοδο του στο προαύλιο του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας δέχθηκε τις λεκτικές επιθέσεις από συγγενείς ασθενών αλλά και εργαζομένων οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78