Πολιτική

Τα συλλυπητήρια του Γιάννη Πλακιωτάκη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού: «Συνεπής μαχητής»

Τη θλίψη του για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού εξέφρασε με δήλωσή του ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικίους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης., τόνισε ότι ο Νεκτάριος Σαντορινιός ήταν ένας καλός φίλος, έντιμος συνομιλητής και συνεπής μαχητής.

«Ο Νεκτάριος Σαντορινιός ήταν πάντα ένας συνεπής μαχητής με έντονο και ζωηρό ενδιαφέρον για τη ναυτιλία και τους νησιώτες μας. Υπήρξε για μένα ένας καλός φίλος και έντιμος συνομιλητής, καθώς όντας και οι δυο μας νησιώτες μοιραζόμασταν κοινές παραστάσεις και κοινές εμπειρίες. Η είδηση της απώλειάς του με γέμισε θλίψη. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», τόνισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16